torsdag 22 december 2011

snön ligger vit på taken.. endast jag är vaken






















John Blund har inte infinnit sig alls i mitt liv de senaste 3 veckorna.. fy vad det är jobbigt! rent vidrigt faktiskt. Vet inte hur jag skall kunna vända tillbaka dygnet.Jag mår sjukt dåligt pga sömnbrist. Varför det är så vet jag inte. Helt omöjligt att sova hur som helst. (Tur att jag inte jobbar för tillfället. )

Imorgon är 1:a sovmorgonen på tjejernas fantastiska JULLOV åh vad underbart, och jag är hemma med dom! Underbara känsla! har ju inte hänt all för ofta!  sist var när Donna var nyfödd, 6 år sedan. Underbara unge! Hon somnade så gott här i soffan ikväll och här ligger hon nu  fortfarande bredvid mig och drömmer förhoppningsvis vackra drömmar. 

Brukar vara nöjd med mina julklappar till kidsen men vet inte i år.. har lite ont i magen över det nästan? Tänk om dom inte blir glada? Har jag köpt för lite, har jag köpt fel saker? eller har jag köpt för MYCKET? den ångesten är nästan värst.. och det är nog tyvärr den som skuggar sig bakom granen.. ( fan%¤#%&/(=)=?) 
ja ja... vi får se.
 Tror ändå det kommer bli en fantastisk jul med så många nära och kära dock lite trångt för vi ska vara hos mig  för jag har störst?!! nej det känns det verkligen inte som men... om man räknar kvadrat så har vi  störst för tillfället men,, inget som känns iallafall!! 

Ikväll nu har jag plockat, plockat plockat och plockat  i " nella nostra casa" och imorgon är det grovjobbet som ska göras på morgonen tänkte jag.. dammsug, skura golv, torka ja ni vet,, sen på kvällen är det bara finliret kvar som jag tänkte göra tillsammans med ett glas rött, musik, min vackra tonårsdotter och ett par systrar eventuellt :) hehe en riktigt bra kombo! slutar med att dom städar och jag byter låtar? typ !!;)



 P.s
- Sons of Anarchy är den bästa serien so far och Clay påminner om min hyresvärd!!
- Julkort har jag skrivit till ca 20 st men inte fått iväg ett enda,jag är så kass!!! 
- Ord kan inte beskriva lyckan för mina 3 barn
-Älskar slott, garage och kyrkobyggnader
-Känner en stor tacksamhet för vår stora familj
- Finns en  plan för M&M kommer sätta den till verket 2012, ni har fuckat up tillräckligt för mig. Enough!
-Längtar efter L.A med min MAN??? :)
-Jag har dom underbaraste och finaste syskonbarnen! Mira, Levi och Mila, love u all.




1 kommentar:

  1. Det blir så bra så carro, oroa dig inte för julklappar, jag lovar dm blir glada! jag längtar tills ikväll! synd att jag slutar så sent bara... kraam

    SvaraRadera