onsdag 28 december 2011

BEBISÅRET

4 days left! på detta år. Ett mycket bra år vill jag tillägga! Att 3 st nya små stars kom till världen är ju helt otroligt!  Levi var ju som ny( bara 4mån) när 2011 drog bollen i  rullning! Kid föddes i juni och lilla Mila kom i november, båda den 3:e fast  5 månader emellan! Ett bebisår kan man verkligen säga! Undra vad nästa år kommer bjuda på? Har ett par riktigt stora( kan man tycka) förväntningar, förhoppningar om 2012 men om det kommer ske? det är det ingen som vet än. Bara att jag har det på "känn" läste i något patetiskt årshoroskop att 2012 kommer jag antagligen göra något radikalt och för mig... det jag tänker, vore just detta. Känns bra samtidigt som det är en aning nervöst men spännande och fantastiskt!

Julen har tillbringats med familjen och det har varit härligt såklart, samtidigt så innebär jul/nyår en stress som man bär på. det ska fixas , spenderas pengar (stora summor gärna), man ska vara påhittig,social, glad, trevlig hitta outfits som passar familjen om man har barn,och man ska vara snygg helst iaf se bra ut!.. för det ska fotas, filmas, träffas,middagar etc etc etc.. hahahaha! ja ni fattar och det finns nog ett par av er som läser detta som känner igen sig?!
 Sen kommer bomben som nu tex ca 4 dagar efter jul.. precis innan nästa storhelg.. booom! Man är helt utslagen! det enda man vill är betala en städerska, lägga sig i soffan sätta upp håret,av med sminket, vill att barnen ska leka i sina rum och vara glada över sina julklappar och själv vill man bara dra på sig dom skönaste myskläderna ,köpa hem McD, tai, kina, korvkiosk ja allt som har med att inte behöva besöka typ Ica att göra. och bara ligga i soffan med filten upp till öronen och kolla film efter film .... underbart. och om några dagar är den här.. storhelgen som så hastigt smyger sig på efter att man knappt andats ut. Nyårsafton!!! Då ska det firas, städas, skålas, dyra kläder, bling, bling göra dig ännu vackrare än jul , snyggt hemma, vackra blommor om du ska ha hem gäster, strumpbyxor, high heels, nagellack, klänning, skumpa, snacks, fin mat ( gärna god :)glitter och glamour. och sen nästa stress.. vad ska vi göra?!!

och just där är vi nu. godnatt   ( bilden är "uppgooglad)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar