torsdag 14 juni 2012

och DÄR flödar inspirationen igen...

Gud vad det är fantastiskt när man hittar något eller någon som väcker ens kreativitet och inspiration till max! Underbara känsla men frustrerande att man inte har ett litet rum att gå in i då... mitt rum.. min studio, atelje och bara släppa loss?!! Nej då måste man organisera om hemmet först, gärna vara ensam och.. ja ni hör själva.. motivationen och viljan har redan dött där innan man börjat.  ..och det är ju i princip omöjligt när man bor i en 4:a med 5 pers.    
Men hur som helst så har jag iallafall hittat en ny inspirationskälla och det hon gjort har jag redan varit inne på ( tatuerade skyltdockor, skriva och måla på skinnsoffor och skinnstolar..) med abstrakta mönster, gärna rockigt! Vi tänker lika helt enkelt.. ;)
Love love love love , jag säger det igen... LOVE like LOVE  LOVE ( Rachel Zoe)alla bilder är lånade från  hennes sida klicka på länken för att komma till hennes fantastiska blogg!
2 kommentarer:

  1. hej!

    Angående "usa byxorna" så köpte jag dom på nelly.se. De är iallafall från Little House of commons. As snygga. Myran å lillebror matchar med ett par var. Snyggt med en skir blus från tex how to kiss a frog. Hoppas du hittar dom :)

    SvaraRadera
  2. I'm personally a big fan of armybyme blog. Thanks for sharing this post.
    clipping path service

    SvaraRadera