tisdag 20 september 2011

you may say I'm a dreamer...but I'm not the only one

Hello guys! Inte pisst alls faktiskt ikväll , noop..lite (nej fruktansvärt) jobbigt bara när en förkylning bara kramas ut ur min kropp but I'm survive.

Jag försöker komma på hur jag ska göra om i Donnas rum och d är inte så lätt. Hade jag haft space'n så hade det redan varit klart men men.. Tänker mig lite pastell-smuts-rosa, med inslag av svart och lite ballerina stuk..Hittade denna ommålade lilla sideboard i en tidning kommer verkligen inte ihåg vilken det var?? gahh! men visst e det fint?


även denna fina hemmagjorda tavla är oxå adorable enligt mig..


Imorgon är det fika på stan med "La Liga" åhh jag tycker det är hysteriskt kul att vi kallar oss så. La Liga består av mig, min syster (systrar när den andra  är hemma) och våran kusin. När vi ringer varandra så ibland svarar man då bara just -La Liga.. sjukt kul.. för oss :) kommer dock inte ihåg när det hela började vi var väl garanterat inne i dimman på nån fest antar jag.

Har hittat en del  saker-jag-skulle-vilja-ha  på creative lounge 


Bågar med fönsterglas från EEE&E&E
Tee "god is a woman" från My Brand
Pälssnodd från Plain Vanilla
Kofta från  Ester Elenoranora
denna är väldigt fin i grått med men har sett leoparden på
and I like it.?

Yes det var det detta skulle gärna få flytta in hos mig! Nej nu ska jag prata lite med min J, kolla om min tonårsdotter sover?!!, stoppa om lillsnuttan och kolla vagg-position på min lilla  Kid Bebis. Godnatt och kram.
1 kommentar: